Be Kind is doorgegroeid naar een authentiek, evenwichtig en Amsterdams gastouderbureau met oog voor kwaliteit. Be Kind opereert vanuit Gemeente Amsterdam, hiermee bent u verzekerd van de wet-regelgeving vanuit deze gemeente die bekend staat als vooruitstrevend als landelijk bepalend. Be Kind is een actieve gesprekspartner  met de gemeente om de kwaliteit van de gastouder- en nanny opvang te bespreken. De GGD inspecteur voert jaarlijks inspecties uit om de kwaliteit te toetsen en of deze aan de praktijk voldoet. Als ouder bent u verzekerd dat Be Kind voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen binnen uw gemeente. Het is wenselijk als de gastouders aangesloten zijn bij een bureau van dezelfde gemeente, hierdoor heeft de gemeente beter zicht op de geboden kwaliteit.

Be Kind streeft naar een persoonlijke benadering, wij wonen en werken binnen dezelfde gemeente. We kunnen hierdoor snel ter plaatse zijn bij onze gastouders en ouders maar ook kennen wij de lokale markt en onze stad.

Het moet ouders makkelijker gemaakt worden om een kind, een carrière en het huishouden goed te combineren. Gastouderopvang biedt hierin een oplossing waarbij uw kind professioneel maar wel huiselijk wordt opgevangen. Stabiele en veilige opvang draagt bij aan een evenwichtiger kind en dat is een concreet doel van BE KIND Gastouder Service.