Wanneer u al gastouder bent, of al aan alle bij de wet vastgelegde eisen voldoet, dan gaat u op zoek naar een geschikt gastouderbureau die uw belangen behartigt en u bijstaat.
BE KIND Gastouderservice is een kleinschalig gastouderbureau en kan daardoor kwalitatief een helder en eerlijk product neerzetten. Onze service is persoonlijk en transparant.

Waarom BE KIND Gastouder Service?

  • Wij betalen u snel uit! Als de vraagouder de financiële bijdrage heeft overgemaakt, dan heeft u uw opvangvergoeding vaak dezelfde dag of binnen 2 werkdagen op uw rekening gestort!
  • Wij van BE KIND Gastouderservice zijn zelf gastouder en vraagouder geweest daarom weten wij waar de knelpunten kunnen liggen en zullen wij proberen deze weg te nemen. Samenwerking staat voorop!
  • Als u contact zoekt met Be Kind Gastouderservice dan spreekt u gelijk met ons persoonlijk, dit kan zijn via Whats-app, e-mail of natuurlijk telefonisch.
  • Wij handelen alles af, van betalingen tot het opstellen van overeenkomsten en het geven van pedagogische adviezen en financiële adviezen, alle vragen kunnen dus vrijwel door een persoon worden beantwoord, lekker efficiënt dus!
  • Wij hebben bijna 10 jaar ervaring in begeleiding en bemiddeling en kunnen u voorzien van goed advies voor elke uitdaging in de praktijk
  • Door bij Be Kind Gastouderservice aan te sluiten kiest u voor een integer lokaal bureau
  • Met uw feedback verbeteren wij onze service. BE KIND Gastouderservice doet!
  • Lees wat gastouder Priscilla Kranenborg zegt over BE KIND:

    “Sinds 2013 ben ik werkzaam als gastouder bij Be Kind. Als gastouder en ondernemer voel ik mij ondersteund in alle facetten van de gastouderopvang. Het aanbod van trainingen, persoonlijk contact, ondersteuning bij pedagogische vraagstukken en het ondernemerschap. De geboden kwaliteit van BE KIND past bij mijn onderneming Littleguesthouse. Samen staan wij voor het bieden van goede en liefdevolle kinderopvang.”

Lees ook onze visie bij: U wilt gastouder worden? U kunt zich gratis aanmelden via het aanmeldformulier.