Wanneer u overweegt gastouder te worden dan runt u een professioneel kinderdagverblijf aan huis. U bent van nature evenwichtig, geduldig, netjes en vindt het leuk met kinderen te werken.
Naar ouders toe bent u professioneel, behulpzaam en representatief. Uw huis representeert uw manier van werken. U sluit zich graag aan bij een lokaal en persoonlijk gastouderbureau die actief is in Amsterdam en omgeving en u denkt graag mee in de dienstverlening naar ouders en de kinderen.

Als gastouder bent u het gezicht van uw eigen opvangbedrijf en van Be Kind Gastouderservice, u denkt mee om de service naar ouders en kinderen te verbeteren. In ons pedagogisch beleidsplan kunt u meer lezen over onze visie over de opvoeding en verzorging van onze kinderen.

Be Kind Gastouderservice ziet haar gastouders als actief onderdeel van haar onderneming en als gelijkwaardige partner. Samen maken wij de gastouderopvang succesvol. We houden regelmatig contact en horen graag van u waar de eventuele knelpunten zitten, zodat u van uw onderneming een succesvolle onderneming kunt maken. Er is dus veel interactie, en dat onderscheidt ons met andere gastouderbureaus. Be Kind Gastouderservice organiseert trainingen (kinder-EHBO) en bijeenkomsten op maat, en altijd in de buurt in Amsterdam!

Check ook onze criteria voor gastouders en werkwijze aanmelding gastouder. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons ook een e-mail sturen op info@bekind.nl.

Inschrijven is gratis, meld u aan via onderstaand aanmeldformulier: