HomeOver onsOudersGastoudersInfoContact

Veiligheid en gezondheid hebben een hoge prioriteit binnen de gastouderopvang. Onze locaties staan net zoals een crèche onder strenge controle van de GGD en van BE KIND Gastouder Service. Neem een kijkje in de risico inventarisatie Veiligheid en Gezondheid van de Risicomonitor, en zie hoe omvangrijk deze is en dat daar meer bij komt kijken dan het plaatsen van een traphekje. Zonder deze inventarisatie mag de opvang niet van start gaan. Via uw digitale omgeving kunt u deze downloaden van uw gastouder.

In de media is er veel aandacht voor Kindermishandeling en terecht. Het komt vaker voor dan je denkt. BE KIND Gastouder Service heeft een Protocol Kindermishandeling. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen bij een vermoeden van Kindermishandeling.

Voor een onafhankelijk rapport van de GGD inspectie over uw gastouder kunt u via het www.landelijkregisterkinderopvang.nl zowel het gastouderbureau als de gastouders terugvinden. In de link op de voorpagina van Be Kind, inspectierapporten gastouders,  komt u direct in het overzicht van de gastouders van Be Kind. Indien u klikt op de naam van de betreffende gastouder dan ziet u rechts de beschikbare inspectierapporten.